Gevoelens zegden dachten gedichten
avatar

Aardse inspiratie in de lucht

Gevoelens
Ik heb er wel 1000

Gedachten
die heb ik nog meer

Gezegden
Ik ken er wel 100

Gedichten
Die komen per keer

—–

´Gevoelens ik heb er wel duizend´- is de titel van een bloemlezing met Nederlandstalige gedichten en werd in 1999 samengesteld door Theo Festen ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van het Nationaal Fonds Geestelijke Volksgezondheid (N F.G.V.). De eerste twee regels komen uit een gedicht van Remco Campert.

Ik kreeg de bundel toen ik 40 werd van mijn toenmalige baas. Hij was een van de beste bazen die ik mijn werkleven heb meegemaakt.

5 juli 2013


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak de som af om je reactie te plaatsen * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.