HR Account Manager Penis en Freud
avatar

Jobalerts en Freud

Ik heb sinds enige tijd een aantal jobalerts aan staan. Veel vacatures komen keer op keer voorbij als ‘nieuwe’ vacature. Er is er een die ik telkenmale met enige moeite lees. Er staat: HR Account Manager Penis. Het is een functie bij Shell.

Ik lees het nog eens. Ik lees te snel of misschien gepreoccupeerd. Er staat nu ik goed kijk: HR Account Manager Pernis.

Pensioen en Freud

De vergissing doet mij denken aan de tijd dat ik aan een groot pensioendossier werkte (ja, daar heb ik verstand van). Maar liefst anderhalf jaar achter elkaar tikte is honderden keren ‘penisoen’. Mijn vingers kónden de goede volgorde der letters gewoonweg niet vinden.

Laatst zag ik een kop op de site van Welingelichte Kringen: ‘Veranderingen in de wet penisoenen verwacht’. Of iets dergelijks. Ik heb er jammer genoeg geen foto van gemaakt, want binnen een kwartier was de kop gecorrigeerd.

Freud zou er wel weg mee weten, met deze vergissingen. Pure penisnijd.

HR adviseur Penis15 november 2013


Reacties

HR Account Manager Penis en Freud — 2 reacties

  1. Na sommige getypte woorden ga ik automatisch naar de backspace toets. Weet even niet welke helaas. Hé dat sommetje werkt echt, net geprobeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak de som af om je reactie te plaatsen * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.