50 volgers
avatar

50 folowers

Volgers

Je hebt volgers en volgers. Er zijn er die lezen bij toeval eens een of twee blogs. Er zijn er die lezen af en toe en sommigen doen dat met een zekere regelmaat  En er zijn volgers die álles lezen.

Voor die laatste groep schrijf ik dit blog(je).

Het zijn de mensen die een (gratis) e-mailabonnement hebben. Ze krijgen een mailtje iedere keer dat ik een nieuw blog publiceer. Ze hoeven alleen te klikken op een meegestuurde link.

Ik koester deze volgers.

Heel langzaam zag ik het aantal e-mailvolgers stijgen vanaf de start van mijn blog in maart 2013. Het gaat zo langzaam dat ik soms maanden niet kijk.

Vanmorgen keek ik weer en werd verrast; mijn blog heeft ondertussen 50 volgers van deze trouwe soort. De laatste kwam er twee maanden geleden bij.

Tijd voor een feestje!

50 followers 2

Dank

Voor de trouwste groep lezers: hartelijk dank voor je aanmoediging en vooral dank voor het volgen van mijn blog. Het is fijn gelezen te worden.

Wat ook heel fijn is, is als er reacties komen op een schrijfsel. Reacties krijgen is één van de leukste dingen aan het bloggen. Ik heb niet te klagen over reacties op mijn blogs, tot nu toe zijn dat er 683. Verreweg de meeste reacties komen van e-mailvolgers. Deze groep is dus heel belangrijk voor mij en mijn blog.

Ik hoop jullie alle 50 – en anderen – nog lang te kunnen boeien.

50 followers

8 augustus 2015

 


Reacties

50 volgers — 9 reacties

 1. Count on me! Tenminste, als ik me tot deze exclusieve groep mag rekenen?

  Fijne vakantie. Het is je zeer gegund. Liefs Nicolette

 2. Ik behoor tot de categorie lezers met zekere regelmaat én heb dit blog(je) ook gelezen terwijl het niet voor mij bedoeld was.
  Zal ik het vinkje onderaan aankruisen zodat ik de leuke, soms stekelige, serieuze verhaaltjes vanzelf krijg?
  Ik laat het nog even zoals het nu is en lees de blogs als ik er echt zin in heb. Soms wel 6 achter elkaar.

 3. Ik behoor tot je abonnees…..
  Ik spaar de alerts op tot ik een bankhangdag heb. Ik lees niet alles, reageer ook lang niet altijd, maar vind je blogjes wel vaak leuk.
  Mooie mijlpaal nu; 50 volgers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak de som af om je reactie te plaatsen * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.