Een nieuwe lente
avatar

Lente 2015

~~~~~

Het is klaarlichte dag, de zon schijnt

De spiegel weerklinkt, je bent het zelf

 ~

Mijn hand sluit één oog

In de spiegel, niemand kijkt terug

Het licht gedoofd, het zicht gevangen

~

Ik heb het donker

Ik ben angst

~~~~~

oog Rita

3 april 2015


Reacties

Een nieuwe lente — 4 reacties

 1. angst boezemt iedereen , zet het van je af, ik heb vele twijfels gehad over mijn zicht te behouden, nu ik dus ruim een jaar later na de staaroperatie en bloeding in mijn oog die een veneuze ader had afgesloten, ben kan ik eindelijk zeggen mijn zicht is nu goed, aankomende dinsdag krijg ik weer een oogscan, na 3x laseren van het bewuste oog en de vele injecties denk nu ongeveer 11 , gaat het hopelijk de goede kant op……….
  Dus lieve rita wanhoop niet, maar heb veel geduld, om te genezen heeft het tijd nodig, en behandeling……hoop doet leven………….fijne paasdagen.

 2. Lieve Rita, licht wat je ziet is één vorm.
  Licht wat je kunt voelen en horen zijn andere vormen.
  Een stille troost.
  temidden van deze grootse angst.
  Heel veel sterkte.
  Marian

 3. Pingback: Factor V Leiden - runningrita

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak de som af om je reactie te plaatsen * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.