Why don’t you #getitcovered?
avatar

Dag 14 – Advertorial #getitcovered

GetitcoveredBetaalde hobby

Gisteren vroeg iemand mij tijdens het #livebloggen of ik daarvoor werd betaald? ‘Nee, dit doe ik uit liefhebberij’, was mijn antwoord.

Hoewel, op dat moment was het al donker en zat ik met stijve vingers van de kou op het toetsenbord te rammelen. Een beetje aparte opvatting van wat ‘liefhebberij’ is.

Commerciële verzoeken

Af en toe ontvang ik via het contactformulier op deze site een verzoek tot ‘commerciële samenwerking’. Die sla ik altijd af, vaak gaat het om pokersites of trainingen van levensbeschouwelijke aard.

Hoe die laatste op mijn site komen en het idee hebben dat ik bevattelijk ben voor deze specifieke levensbeschouwing is de vraag, maar evengoed bieden ze hun diensten aan. Daarvoor in de plaats moet ik een blog schrijven.

Laatst heb ik een uitzondering gemaakt. Ik kreeg een verzoek om reclame te maken voor telefoonhoesjes. Kijk, dat is andere koek. Ik ben zo ongeveer vergroeid met mijn telefoon, dus ik dacht: ‘laat ik hier eens wel op ingaan’.

Pakketje

getitcoveredAlweer een flinke tijd geleden, kreeg ik een pakket thuisbezorgd met daarin allerhande accessoires voor de telefoon.

Joehoe! En alles was voor mij.

Jammer genoeg had ik niet gekozen voor een hoesje met foto naar keuze, maar voor een saai zwart omhulsel.

Hoewel, in mijn hoesje zit een sleuf waarin, heel praktisch, de badge voor de beveiligde deuren op mijn werk past.

Hardlopen

Ik mocht zelf wat dingen uitzoeken, waaronder een sportarmband, zodat ik óf met muziek kan lopen, óf via een sport-app zoals Strava mijn sportieve activiteiten kan bijhouden. En die kan ik vervolgens vergelijken met anderen, mocht ik daar behoefte toe voelen. Dat laatste denk ik niet overigens. 😉

Cadeautjes

In het pakket zaten de dingen die ik zelf had uitgezocht, maar daarbovenop nog allerlei extra’s. De tegenprestatie was het schrijven van een blog met linkjes erin en lieft de hashtag #getitcovered erbij (get-it-covered, ik lees steeds: getit-cove-red).

‘Dat zal ik doen’, beloofde ik. Maar ik schreef nog niks. Tot vandaag.

Ik spreek jullie morgen opnieuw, dan verschijnen Peppi & Kokki weer ten tonele.

getitcovered

14 juli 2018

 

Geplaatst in Blog Tags: , permalink

Over Rita Verduin

Het blog runningrita.nl is de plaats waar ik schrijf. Categorieen: werk: HR - ontwikkeling - leiding nemen & geven, atletiek & running, (auti)mam, kwalen, verhalen, gedichten en alles zoveel mogelijk met een twist. Reacties zijn meer dan welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak de som af om je reactie te plaatsen * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.