Focus op onderwijs en ontwikkeling
avatar

Als team beter werk leveren

Op Hogeschool Utrecht bestaat een groot organisatiebreed project dat wil bereiken dat de Hogeschool beter gaat presteren in de jaarlijkse onderzoeken naar bijvoorbeeld studenttevredenheid. De sleutel voor dit verbeterproject is gevonden in het succesvol samenwerken in docententeams.

De Hogeschool publiceerde negen maanden geleden een bijzonder duidelijke en leuke animatiefilm over dit project en de filosofie erachter. Als je hart hebt voor ontwikkeling, leren, onderwijs en opleiden, is het echt zeer de moeite waard de video te bekijken.

En nog iets

Ik laat deze video zien omdat ik het inhoudelijk een goed verhaal vind én omdat mijn man projectleider is van dit project. De basistekst voor het verhaal is door hem geschreven. Later hebben professionals er een echt script van gemaakt.

De voice-over is van de toenmalige baas van Hogeschool Utrecht, een man waar die van mij mee kon lezen en schrijven. Het is heerlijk als je werkt met een bovenbaas waar je op zo’n manier mee kunt samenwerken. Ik gun het iedereen.

Mijn man zit ondertussen alleen op de fiets, en befietst de Camino op zijn queeste naar Santiago de Compostella. Ik mis hem.

Paul fiets

14 juni 2013


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak de som af om je reactie te plaatsen * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.