Implosie der hersenen door de hitte
avatar

Dag 27 – Bruiloften en meer

Hittegolf

Het is té warm om iets zinnigs te kunnen schrijven vandaag. Mijn hersenen zijn geïmplodeerd en liggen nu te sudderen in hun pannetje, hun lieve eigen hersenpannetje.

Ik heb me beperkt tot het maken van een gifje van een vrijgezellenfeestje in Viva Espagña waar mij de beurt viel een lading slagroom in het gezicht van de aanstaande bruidegom te duwen. Dat was lachen op de vroege ochtend. Het was op de eerste zaterdag van de vakantie en het was ongeveer 10:00 uur AM.

Als je wilt weten hoe je zelf ook zo’n gifje kunt maken, kun je dit blog (nog eens) lezen:

Zinnig

Ondanks dat het vandaag niks wordt met me, heb ik af en toe best zinnige dingen te zeggen. Bijvoorbeeld in dit blog over de steeds ongenuanceerder wereld waarin we leven:

Royal wedding

Op vakantie in Spanje was ook een andere bruiloft gaande, die van de Engelse prins Harry met het Amerikaanse burgermeisje Meghan Markle. Ze staan nu te boek als de hertog en hertogin van Sussex.

Misschien wil je net als ik eindelijk weleens weten waar Sussex ligt; dat ligt in het zuiden van Engeland zo’n beetje onder Londen, zie het rode kringeltje. Officieel heb je Eastern Sussex en Sussex Ocidental (Oost en West Sussex).

implosie der hersenen

Toevallig was ik ook op fietsvakantie toen de moeder van Harry met zijn vader trouwde. Dat was in 1981 en ik zag destijds af in de Pyreneeën. Dat deed ik met een andere man dan de-man-over-wie-ik-niet-schrijf. Dat is verder niet reuze relevant, behalve dan dat ik aan mijn jongere ik moest denken die in een Frans cafeetje naar Harry’s vader en moeder op tv zat te kijken, toen ik op mijn smartphone naar filmpjes keek van de bruiloft van Meghan en Harry.

Speciaal voor de bruiloft hadden P&K zich opgetuigd.

implosie der hersenen

Ik ga maar gauw stoppen, er komt echt geen zinnig woord uit me vandaag. Morgen weer een kans (en een vrije zaterdag!).

Eerst nog even naar de bloedmaan kijken vanavond.  🙄

27 juli 2018


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak de som af om je reactie te plaatsen * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.