#SixintheCity: startnummers ophalen
avatar

SixintheCity

Startnummers ophalen

Vandaag hadden we, naast vele sight-seeing plannen, vooral als opgave: de startnummers ophalen op het verlaten Westduitse vliegveld Tempelhof, aan de andere kant van de stad. Daarna was nog genoeg tijd over om van alles te ondernemen; het belangrijkste van vandaag was toch onze startnummers in bezit te krijgen.

De vrolijke vijf

5vande6

Hier staan wij nog vrolijk en onwetend van de gigantische commercie waar wij enige minuten nadien in worden gestort. Alles auf Deutsch, so ganz gründlich und gut organisiert.

In verschillende hallen was een overdonderend groot commercieel hardloopcircus ingericht, met schoenenshops, kledingshops, tassen- en tasjesshops, iPhonehoudershops, gelletjeshops, barefootrunningshops, sokkenshops en ga zo maar door.

Overal waren aanbiedingen en aldus kwamen wij een paar uur later met allerhande van bovenstaande artikelen dit loperswalhalla weer uit. Ik scoorde zelf een windjack zonder mouwen, speciaal voor winderige omstandigheden in het voor- en najaar. Zoiets had ik écht nog niet. Daarnaast een paar nieuwe loopsokken omdat die 100 procent anders zijn dan gewone sokken [not]. Ten slotte kreeg in een gratis Berliner Morgenpost en heb ik mij verbaasd over het speciaal voor ons hardlopers geldende tweejaars abonnement op deze Zeitung van 110 euro voor 24 maanden!

Startnummer van #LoperesLianne

startnummerOnze Loperes Lianne is een paar weken geleden geblesseerd geraakt en kan alle trainingsarbeid, zeer jammer voor haar, niet omzetten in een ultieme Berliner Halbmarathon ervaring. Ik daarentegen had mazzel aan haar ongeluk, want zo kwam ik eenvoudig aan het felbegeerde startnummer.

Morgen loop ik met startnummer F10196 als #LoperesLianne. In de laatste week voor vertrek kreeg ik nog twee andere startnummers aangeboden, waaronder een via de website van @RunningMarcel: StartbewijsHulp.nl.

Quadriga Brandenburger Tor

Quadriga Quadriga running

Bij deze foto’s hoef ik niet veel toe te lichten.

Links: voor de behandeling.

Rechts: na de behandeling.

Morgen lopen we hier onderdoor!!

Hashtag twitter: #bhm13

Voor alle twitteraars die het eventueel zouden kunnen willen weten: de hashtag die morgen wordt gebruikt is: #bhm13. Daarnaast kun je de loop via een livestream volgen vanaf 10:05 uur via de website van de Berliner Halbmarathon.

Streetdance Berlin 2013

Een van de redenen waarom ik Berlijn een fantastische stad vind, is omdat het bruist en beweegt en je voelt dat er leven in de brouwerij zit. Gisteren liepen we een streetdancegroep tegen het lijf, vrijwel onder de Brandenburger Tor. Ter afsluiting van dit ultra korte blog, omdat ik vanavond écht op tijd naar bed ga, een 5 minuten durende video-opname die ik met de iPhone maakte. De eerlijkheid gebied te zeggen dat je de eerste minuut beter kunt doorscrollen.

6 april 2013


Reacties

#SixintheCity: startnummers ophalen — 3 reacties

  1. Heb nog geen uitslag gezien of gehoord, maar….. ik twijfel er niet aan, jullie kunnen het en hebben het alle 5 gehaald, gefeliciteerd.
    Nu maken jullie Berlin nog onveilig natuurlijk, jetzt gehts los!
    Viel Spass,
    Groeten, Cees

  2. Pingback: Halve marathon in Reims: #SixtyintheCity - runningrita

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak de som af om je reactie te plaatsen * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.